Erasmus+ (Martos)
martos    A 2014-2015-ös tanévben is résztvehettünk 16 diákunkkal az Erasmus Plus programban. Ebben az országban először jártunk szakmai gyakorlaton, 4 pedagógus kísérte a tanulókat 2 hetes váltásban. A következő dokumentumok az eltöltött pillanatok rövid összefoglalója.

Szakmai gyakorlat (Spanyolország) ppt

Munkanapló

Élménybeszámoló

Erasmus+ (Chemnitz)
chemnitz    A 2014-2015-ös tanévben inmáron ötödik alkalommal vehettünk részt 18 diákunkkal (9 közgés, 9 keris). Németországban, Chemnitzben szakmai gyakorlaton. Az idei év újításai: már nem Einsiedelben, hanem Chemnitz központjában volt a szállásunk, és a munkahelyek nagy része is, valamint 2 hetes bontásban 2-2 kísérő nevelő (Szókis Eszter Noémi, Kovács Zoltán, Takácsné Sütő Katalin, Bocsi Gáborné) figyelte a gyerekek nyelvi és szakmai fejlődését. A munka mellett a már jól bevált hétvégi kirándulások (Drezda, Lipcse) is hozzájárultak ahhoz, hogy diákjaink minél többet megéljenek Németországból. A következő dokumentumok az ott töltött időt foglalják össze.

Szakmai gyakorlat (Németország) ppt

Munkanapló

Élménybeszámoló

Erasmus+ (Málta)
malta    A 2014-2015-ös tanévben is résztvehettünk 16 diákunkkal Máltán az Erasmus Plus programban. Az előző évhez képest idén azonban nem kettő, hanem négy pedagógus kísérte a diákokat, két hetes turnusokban váltva. Ilyen módon 2015. július 29-én hajnalban Tarján Katalin és Szikora Nóra tanárnők indultak el a tanulókkal a budapesti repülőtér felé, majd augusztus 12-én Győri Andrea és Jakab Éva tanárnők utaztak a csoport után. A következő dokumentumok az ott töltött időt foglalják össze.

Szakmai gyakorlat (Málta) ppt

Munkanapló

Élménybeszámoló 

Erasmus+ (Braga)
braga   A 2014-2015 -ös tanévben 16 diák vehetett részt az Erasmus+ programban. Immár negyedik alkalommal látogattunk el Portugáliába 4 pedagógus kíséretében 2015. július 29. és augusztus 26 között.

A következő dokumentumok az ott eltöltött időt foglalják össze. 

Szakmai gyakorlat (Portugália) ppt

Munkanapló

Élménybeszámoló