Erasmus+ 2017
Drezda
Az idei tanévben 11 diák és 4 kísérő tanár vett részt nyári szakmai gyakorlaton Németországban, Chemnitz után az idén először a gyönyörű Drezdában. Hat tanuló a turizmussal, öten pedig logisztikai és szállítmányozási ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat láttak el a munkahelyeken. A négy hét alatt a diákok széles körű szakmai tapasztalatot szerezhettek, fejlődött idegennyelv-tudásuk, megismerkedtek Drezda és környéke nevezetességeivel. Diákjaink önállóbbak, pontosabbak, magabiztosak lettek nemcsak szakmájukat illetően, hanem a mindennapokban is. Bízunk benne, hogy mindezek elősegítik továbbtanulásukat, elhelyezkedésüket.

Szakmai gyakorlat (Drezda) pptx

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

 

 

 

 

 

 

Venter Nikolett
Ostrava
2017. július 23-tól augusztus 20-ig a Közgé 11 diákja első alkalommal vett részt csehországi szakmai gyakorlaton Ostravában. Iskolánk 6 diákja a turizmus területén dolgozott, öten pedig logisztikai feladatokat láttak el különböző helyi cégeknél. A diákok szabadidejükben felfedezték a város nevezetességeit, a környező városokat.

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

 

Málta
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai 2017 nyarán, negyedik alkalommal töltötték szakmai gyakorlatukat Máltán. 8 diák és 1 kísérő tanár a szakmai tapasztalatok mellett rengeteg kulturális élménnyel gazdagodott, bővítette látókörét, bepillantást nyert egy soha nem alvó, mediterrán ország életébe.

Szakmai gyakorlat (Málta) pptx

Munkanapló

 

Élménybeszámoló

Portugalia
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 8 tanulója és egy kísérő tanára Portugáliában töltötte a nyári szakmai gyakorlatát, turisztikai szervező, értékesítőként és logisztikai és szállítmányozási ügyintézőként. A tanulók a munkán kívül felfedezték Portugália szépségeit, mediterrán ételeket kóstoltak és az óceánt is megtekinthették. Bővebb információk az élménybeszámolóban és a munkanaplóban találhatóak meg.

Szakmai gyakorlat (Portugalia) pptx

Munkanapló

 

Élménybeszámoló

Chemnitz
Az SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának négy fős delegációja 2017. október 22. és 29. között az Erasmus+ Munkatársi mobilitás programjának keretében Chemnitzben vett részt tanulmányúton.

Szakmai gyakorlat (Chemnitz) pptx

Munkanapló

Venter Nikolett