Erasmus+ 2018
Bad Lauterberg
2018. augusztus 1-én 6 diák és egy kísérő tanár indult Bad Lauterberge, Németországba az Erasmus+ keretei között. Diákjaink turisztikai referensként széles körű szakmai tapasztalatot szereztek, fejlődött idegennyelv-tudásuk, megismerkedtek Bad Lauterberg és környéke nevezetességeivel. Diákjaink önállóbbak, pontosabbak, magabiztosak lettek nemcsak szakmájukat illetően, hanem a mindennapokban is és egy nagy családdá váltak.

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

 

Bulgária
Iskolánk 11 diákja és 2 kísérő tanára idén először töltötte szakmai gyakorlatát Primorsko városában, Bulgáriában. A gyakorlat szervezésében aktívan részt vettek a Professional School of Tourism- PGT „Pencho Semov”tanárai, akik közreműködésével tanulóink felejthetetlen pillanatokat töltöttek el. 

 

 

Bulgária cikk

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

Venter Nikolett
Toszkána
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma 9 munkatársa vett részt Toszkánában szervezett munkatársi mobilitáson, ahol megismerték az olasz iskolarendszert, látogatásokat tettek különböző iskolákban, például Luccában, Firenzében, Sienában és Pisában. A munkatársak találkoztak a toszkán szakszervezetek képviselőivel is, akik bemutatták az ottani szervezet munkáját.

 

 

 

Munkanapló

 

Osterode
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma 2 pedagógusa vett részt a Bad Lauterbergben szervezett munkatársi mobilitáson, ahol megismerték a német duális szakképzést, a Berufsbildende Schulen II és I képzési kínálatát, gyakorlati órákon vettek részt és szakmai ismereteiket bővítették. A munkanapló és a kisfilm röviden összegzi z élményeiket.

Munkanapló

 

 

 

 

 

Portugalia
2018. július 24-én 8 diák és egy kísérő tanár indult Braga városába, Portugáliába az Erasmus+ keretei között. Az utazás megszervezésében a Braga Mobility Open csapata segített. Diákjaink turisztikai referensként és adminisztrációs ügyintézőként széles körű szakmai tapasztalatot szereztek, fejlődött idegennyelv-tudásuk, megismerkedtek a város és környéke szépségeivel. Bővebb információk a munkanaplóban és az élménybeszámolóban találhatóak.

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

 

Málta
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai 2018 nyarán, ötödik alkalommal töltötték szakmai gyakorlatukat Máltán. 8 diák és 1 kísérő tanár a szakmai tapasztalatok mellett rengeteg kulturális élménnyel gazdagodott, bővítette látókörét, bepillantást nyert egy soha nem alvó, mediterrán ország életébe.

Portfólió

 

 

 

Venter Nikolett