Erasmus+ 2018
Bad Lauterberg
2018. augusztus 1-én 6 diák és egy kísérő tanár indult Bad Lauterberge, Németországba az Erasmus+ keretei között. Diákjaink turisztikai referensként széles körű szakmai tapasztalatot szereztek, fejlődött idegennyelv-tudásuk, megismerkedtek Bad Lauterberg és környéke nevezetességeivel. Diákjaink önállóbbak, pontosabbak, magabiztosak lettek nemcsak szakmájukat illetően, hanem a mindennapokban is és egy nagy családdá váltak.

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

 

Bulgária
Iskolánk 11 diákja és 2 kísérő tanára idén először töltötte szakmai gyakorlatát Primorsko városában, Bulgáriában. A gyakorlat szervezésében aktívan részt vettek a Professional School of Tourism- PGT „Pencho Semov”tanárai, akik közreműködésével tanulóink felejthetetlen pillanatokat töltöttek el. 

 

 

Bulgária cikk

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

Venter Nikolett
Toszkána
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma 9 munkatársa vett részt Toszkánában szervezett munkatársi mobilitáson, ahol megismerték az olasz iskolarendszert, látogatásokat tettek különböző iskolákban, például Luccában, Firenzében, Sienában és Pisában. A munkatársak találkoztak a toszkán szakszervezetek képviselőivel is, akik bemutatták az ottani szervezet munkáját.

 

 

 

Munkanapló

 

Osterode
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma 2 pedagógusa vett részt a Bad Lauterbergben szervezett munkatársi mobilitáson, ahol megismerték a német duális szakképzést, a Berufsbildende Schulen II és I képzési kínálatát, gyakorlati órákon vettek részt és szakmai ismereteiket bővítették. A munkanapló és a kisfilm röviden összegzi z élményeiket.

Munkanapló

 

 

 

 

 

Portugalia
2018. július 24-én 8 diák és egy kísérő tanár indult Braga városába, Portugáliába az Erasmus+ keretei között. Az utazás megszervezésében a Braga Mobility Open csapata segített. Diákjaink turisztikai referensként és adminisztrációs ügyintézőként széles körű szakmai tapasztalatot szereztek, fejlődött idegennyelv-tudásuk, megismerkedtek a város és környéke szépségeivel. Bővebb információk a munkanaplóban és az élménybeszámolóban találhatóak.

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

 

Málta
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai 2018 nyarán, ötödik alkalommal töltötték szakmai gyakorlatukat Máltán. 8 diák és 1 kísérő tanár a szakmai tapasztalatok mellett rengeteg kulturális élménnyel gazdagodott, bővítette látókörét, bepillantást nyert egy soha nem alvó, mediterrán ország életébe.

Portfólió

 

 

 

Venter Nikolett

Partneriskola

NTP pályázat

emet logo szines jpeg

SSzC

logo500

GINOP 6.2.3-17-2017-00040

enaplo kicsi

TÁMOP- 3.3.10.B -12

Minőségbiztosítás

Intézményi háló
Pedagógus háló
(feltöltés alatt)

Táncsics tablók

1982-1986-iv.-kereskedelmi-osztaly