Erasmus+ 2019

Bulgária
2019 nyarán iskolánk 12 diákja és 2 kísérő tanára vett részt szakképzési mobilitáson Primorsko városában, Bulgáriában. 

 

 

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

Venter Nikolett
Horváthország
2019. július 1. - július 29 között iskolánk 4 diákja és 1 kísérő tanára vett részt szakképzési mobilitáson a horvátországi Krk szigeten. A tanulók szállodai recepciósként dolgoztak, feladataik közé tartozott az apartmanokba érkező vendégek bejelentése, a szobafoglalások intézése és értékesítő tevékenységek elvégzése.

 

 

Munkanapló

Élménybeszámoló

 

 

Venter Nikolett
Málta

A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma 12 tanulója és 2 kísérő tanára utazott Máltára, 29 napra 2019 nyarán az Erasmus+ szakmai gyakorlat keretei között.

A tanulók élményekkel gazdagodva, szakmai – és idegen nyelvi ismereteiket gyarapítva tértek haza. Bővebb információk a munkanaplóban és az élménybeszámolóban találhatóak.

Portfólió

Munkanapló

 

 

 

Németország

2019 júliusában iskolánk 6 tanulója és egy kísérő tanára indult útra Bad Lauterberge, Németországba.
Diákjaink turisztikai szervező, értékesítőként széles körű szakmai tapasztalatot szereztek, fejlődött idegennyelv-tudásuk, megismerkedtek Bad Lauterberg és környéke nevezetességeivel. Tanulóink önállóbbak, pontosabbak, magabiztosak lettek nemcsak szakmájukat illetően, hanem a mindennapokban is.

Élménybeszámoló

 

 

 

 

 

Portugalia
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziumából 4 kolléga és 2 munkatárs vett részt munkatársi mobilitáson Portugáliában. A kollégák 5 napot töltöttek a portugál iskolarendszer tanulmányozásával és a külföldi turizmus rendszerek összehasonlításával.

Munkanapló

 

 

 

 

 

Spanyolország
Iskolánk 6 fős küldöttsége munkatársi mobilitáson vett részt 2019 novemberében Sevillában, Spanyolországban. A résztvevők bepillantást nyertek a spanyol szakképzési rendszerbe, kapcsolatot építettek külső gyakorlóhelyekkel, és kulturális ismereteiket is bővítették.

Munkanapló

 

 

 

 

 

Finnország
A SSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma 6 delegáltja 2019 novemberében munkatársi mobilitáson vett részt a Helsinki közelében található Espoo várodában. A finn iskolarendszer tanulmányozása mellett átfogó képet kaptak a szakképzés különböző ágazatairól, a vizsgákról és az iskola és a gyakorlati képzőhelyek együttműködéséről.

Munkanapló

 

 

 

 

 

Venter Nikolett

Partneriskola

NTP pályázat

emet logo szines jpeg

SSzC

logo500

GINOP 6.2.3-17-2017-00040

enaplo kicsi

TÁMOP- 3.3.10.B -12

Minőségbiztosítás

Intézményi háló
Pedagógus háló
(feltöltés alatt)

Táncsics tablók

1982-1986-iv.-kereskedelmi-osztaly